پرورش گوسفند

این وبلاگ برای تمرکز اطلاعات مربوط به پرورش گوسفند ، توسط احمد سوری ایجاد شده است

پرورش گوسفند

این وبلاگ برای تمرکز اطلاعات مربوط به پرورش گوسفند ، توسط احمد سوری ایجاد شده است

با توجه به نیاز کشور به صنعت دامپروری ، این وبلاگ جهت تمرکز داده هایی که در این راه کسب نموده ام ایجاد شده است .
امیدوارم کمکی در جهت توسعه دانش دامپروری کرده باشم .

احمد سوری
بایگانی
کلمات کلیدی

بیماری های گوسفند

گوسفند رومانف (رومانوف) Romanov

کیست هیدراتیک یا جگر پفه

علل اصلی سقط جنین در گوسفند و بز

فایل PDF

دستورالعمل افزایش بازده تولید بره در گوسفند

تولید زنجیره ای (integration) اینتگریشن

پلی استروس فصلی یا سیکل فحلی گوسفند

گوسفند نژاد شال

معرفی گوسفند نژاد افشاری

گوسفند نژاد رومانف

معرفی نژاد گوسفند ایل دو فرانس و روش های خرید گوسفند و پرواربندی آن

گوسفند نژاد ایل دوفرانس و اصالت آن

گوسفند نژاد ایل دو فرانس

گوسفند نژاد تکسل (Texel)

گوسفند نژاد تکسل (Texel Sheep)

دلایل عمده ی سقط در گوسفند و بز

معرفی گوسفند نژاد رومانوف

معرفی بهترین نژادهای گوسفند ایرانی

بزرگترین کشورهای پرورش دهندگان گوسفند در دنیا

معرفی گوسفندان ایرانی

نژاد گوسفند ایرانی

۹ روش‌ خشک کردن گاو شیری

دلایل عدم تاثیر ضد انگل ها در گوسفند و دام

انگل گوسفند

نکات ضروری برای نگهداری خوراک دام در انبار

خوراک گوسفند

پشم خواری در گوسفند

بیماری گیجی گوسفند

بیماری کمبود مس در گوسفند

سه شنبه, ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۰۸:۳۴ ق.ظ

۹ روش‌ خشک کردن گاو شیری

♻️دوره‌ی استراحت گاوهای شیری به‌منظور آماده شدن برای تولید بهینه در دوره‌ی بعدی را «دوره خشکی» گویند.

🔶 برنامه‌ریزی برای خشک کردن گاوهای شیری باید حداقل دو هفته پیش از خشک کردن آن‌ها انجام شود.

 

1⃣• با تغییر جیره غذایی می‌توان میزان تولید شیر را به سرعت کاهش داد.

2⃣• کاهش ماده‌ی خشک مصرفی یا کاهش دانسیته‌ی انرژی جیره، سبب کاهش تولید شیر می‌شود.

 

3⃣• کاهش آهسته‌ی محتوای انرژی جیره و خوراندن جیره‌های با فیبربالا موجب کاهش مواد مغذی در دسترس جانور برای تولید شیر شده و بدین ترتیب با روندی مناسب، تولید شیر (بدون بروز تنش در گاو) کاهش می‌یابد.

4⃣• کاهش یا حذف دانه‌ها از جیره و جایگزینی یونجه با علوفه‌ی غلات معمولاً روش مناسب می‌باشد.

5⃣• کاهش مصرف کنسانتره به کمتر از ۲ کیلوگرم به ازای هر سر گاو و قطع آن سه روز پیش از آخرین شیردوشی روشی عملی در این رابطه می‌باشد.

6⃣• بهتر است مقادیر نامحدودی جیره‌ی با کیفیت پایین و کم‌ارزش (مانند کاه) برای رفع احساس گرسنگی گاوها در اختیار آن‌ها قرار داده شود.

 

7⃣• کاهش مقدار خوراک سبب ایجاد احساس گرسنگی در گاو و بروز رفتارهای غیرطبیعی مانند خوردن مواد غیرخوراکی یا حتی سمی شود. دسترسی گاو به خوراک کم‌کالری با فیبر بالا مانع بروز چنین رفتارهایی می‌شود.

8⃣• در برنامه خشک کردن گاوها به‌هیچ‌وجه نباید دسترسی آن‌ها به آب را محدود کرد، زیرا محدودیت آب سبب بروز اختلال در متابولیسم بدن و آزار جانور می‌شود.

9⃣• درصورتی‌که مقدار تولید شیر به کم‌تر از ۱۵ تا ۲۰ کیلوگرم در روز رسید، می‌توان به‌طور ناگهانی شیردوشی را قطع کرد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی